Kom je naar de kapper?

Trimmen

Hoe gaat het in zijn werk?

Afspraak maken

Het is mogelijk om via de button “KOM JE naar de kapper” een reservering te plaatsen. Is het de eerste keer dat u wil reserveren, dan kiest u voor “nieuwe klant” voor herhaal welness momenten is het mogelijk om te kiezen voor “bestaande klant”. De eerste keer ervaart u mogelijk dat u veel in moet vullen, gelukkig is dit eenmalig want daarna heeft u een eigen account waar u standaard op in kan loggen. In dit account kan u de kapsalon boeken maar ook is het mogelijk om via dit account een logeerpartij of dagopvang te reserveren. U ontvangt in eerste instantie een tijdelijke bevestiging van de afspraak. Deze zal door ons bekeken worden en bij geen bijzonderheden goedgekeurd worden en dan is de afspraak definitief.
Naast online is het ook mogelijk om via de mail of telefonisch een afspraak te maken voor de kapper. U stuurt dan een mailtje naar info@gerelshoeve.nl en geeft aan om welk type hond het gaat en wat u graag gedaan wil hebben. Tevens is het handig om alvast aan te geven welke dagen u het prettigst vindt. Telefonisch is uiteraard ook mogelijk. Wel vragen we u om de voice mail in te spreken want wij nemen zelden gelijk de telefoon op. U wordt dan bij eerste gelegenheid teruggebeld.
Ons treffen is om binnen drie weken een afspraak te realiseren!
De afspraak
Wanneer u voor de afspraak komt is het wenselijk dat u, u hond eerst heeft uitgelaten (want met een volle buik naar de kapper is niet prettig). Bij binnenkomst geeft u aan wat u wensen zijn en we kijken samen naar wat mogelijk is. Heeft u een voorbeeldfoto neem die gerust mee. We spreken samen af wat de ophaaltijd is (u mag er van uitgaan dat u binnen twee uur u hond weer op kan halen).
Ophalen
Bij het ophalen wordt u uiteraard verteld hoe het is gegaan en of er nog bijzonderheden waren. Het is mogelijk om te betalen met pin of contant. Mocht u gelijk een nieuwe afspraak willen maken, dan plannen we die gelijk in.

 

 

huidig tarief
Wassen en ontwollen
(Bij klitvorming of antivlooien behandeling + € 15,00 - € 30,00)
Kleine hond
Middel hond
Grote hond kort stokhaar
Grote hond lang stokhaar
Extra grote hond
€ 27,50
€ 37,50
€ 47,50
€ 67,50
€ 90,00
Nagels knippen€ 10,00
Plukken, nagels knippen Kleine hond
Middel hond
Grote hond
€ 55,00
€ 70,00
€ 100,00
Model knippen, wassen en nagels
(Bij klitvorming of antivlooien behandeling + € 15,00 - € 30,00)
Kleine hond
Middel hond
Grote hond
€ 55,00
€ 65,00
€ 80,00
Bijpunten€ 5,00 - € 15,00
Kammen kat korthaar€ 15,00
Kammen kat langhaar € 25,00

De trimruimte

De modellen

Voor en na fotomomenten

magnusson-03

Magnusson

Wij hebben als doel en ambitie om gezond, lekker hondenvoer met een nette prijs- en kwaliteitsverhouding op de markt te houden waarbij er een gezonde hond en een tevreden baas zijn! Daarom importeren wij hondenvoer uit Zweden waar het hondenvoer uit Zweedse verse producten vers wordt gebakken.