Kom je een nachtje slapen?

Kattenpension

Voor de meesten katten is het in eerste instantie even wennen. Maar na een nachtje “de kat uit de boom” te hebben gekeken, vanuit een veilig ruim hok met een zacht kussen, wordt het verblijf echt een feestje. Want naast twee ruime binnen verblijven, hebben we ook twee aangrenzende buitenverblijven. Waar je perfect, vanuit je eigen rustige plekje, de zwaluwen kan volgen of kan genieten van de koeien in de verte.

Voer

Wij geven in de ochtend de katten natvoer en in de avond droogvoer. Daarbij controleren we of elke kat ook daadwerkelijk eet. Mocht uw kattekop eigen voer moeten eten, is dat geen enkel probleem. Wij geven dan het voer apart, zodat we zeker weten dat uw kat het juiste voer krijgt.

magnusson-03

Magnusson

Wij hebben als doel en ambitie om gezond, lekker hondenvoer met een nette prijs- en kwaliteitsverhouding op de markt te houden waarbij er een gezonde hond en een tevreden baas zijn! Daarom importeren wij hondenvoer uit Zweden waar het hondenvoer uit Zweedse verse producten vers wordt gebakken.

Entingen

De jaarlijkse cocktail enting is verplicht evenals de enting voor de niesziekte. Deze entingen dienen ook genoteerd te zijn in het dierenpaspoort.

Medicijnen

Het is gebruikelijk dat er katten komen logeren die gebruik moeten maken van medicatie of voedingssupplementen. Dit is geen enkel probleem. Bij ontvangst zullen we vragen wat de frequentie en de dosis is en zo zullen wij het ook verstrekken tijdens het verblijf. Gelieve niet de medicatie los mee te geven, wij willen weten wat de kat krijgt.

mastiff-05
beagle-04

Logeerkoffer

Wat mag er allemaal mee in de logeerkoffer? Eigen voer, mocht u dieetvoer of speciaal voer geven. Gebruikt u kat voedingssupplementen en/of medicatie ook dit graag meegeven (dit gelieve wel in de verpakking laten zodat wij weten wat we geven). Gelieve ook het paspoort mee te nemen. De reismand mag weer mee naar huis en indien wenselijk laten we hem in het verblijf staan, als uw kat het te spannend vindt om er gelijk uit te komen.