Kom je een nachtje slapen?

Hondenpension

Voor uw viervoeter is het verblijf in ons dierenpension een echte vakantie. Want wat is er leuker om gezellig met je soortgenoten de hele dag te spelen en na het spelen lekker samen even bij te slapen. Minimaal 4 keer per dag hebben de honden de gelegenheid, om te lopen in de ruim opgezette buitenrennen. Om vervolgens uit te rusten, in de ruim opgezette verblijven, liggend op orthopedische verantwoorde ligbedden met naar wens een kleed. De verblijven kunnen in de koudere periodes verwarmd worden en er is ruime ventilatie die wij handmatig kunnen aanpassen mocht dit nodig zijn. We combineren honden passend. Dat wil zeggen; jonge honden bij jonge honden die veel willen spelen en oudere honden bij oudere honden (op je oude dag wil je geen spring in het veld om je heen). Bij meerdere honden van dezelfde eigenaar hanteren wij een korting (mits ze samen mogen in hetzelfde binnen verblijf).

Voer

U huisdier(en) krijgen hetzelfde voer als wat hij of zij thuis nuttigen. Wij doen dit om twee belangrijke redenen. Ten eerste wanneer u hond ander voer krijgt is dit een stressfactor en stressfactoren willen we voorkomen. Daarnaast, wanneer je een hond ander voer gaat geven, is de kans op een lichamelijke reactie als bijvoorbeeld diarree zeer waarschijnlijk. Dit gunnen we de honden niet, onszelf niet en uiteraard ook u niet. Ons verzoek is voldoende mee te geven, maar ook weer niet een hele grote voorraad. Mocht u viervoeter vers vlees eten, dan is dat geen enkel probleem (we hebben hiervoor een diepvries). Bij het brengen van uw viervoeter vragen wij wat de gebruikelijke voedingsinname is. Dit zullen wij dan ook tijdens het verblijf geven. Mocht het voer moeten afgewogen worden, ook dat is geen enkel probleem. Mocht er, onverhoopt onvoldoende voer zijn, is ook dat geen probleem, dan geven wij het eigen voer Magnusson wat in onze ogen het best passend is bij uw huisdier. Goed om te weten is, dat we tijdens het voeren de honden apart eten geven, zodat we voorkomen dat uw hond te veel krijgt of voer krijgt van een andere vakantieganger.

magnusson-03

Magnusson

Wij hebben als doel en ambitie om gezond, lekker hondenvoer met een nette prijs- en kwaliteitsverhouding op de markt te houden waarbij er een gezonde hond en een tevreden baas zijn! Daarom importeren wij hondenvoer uit Zweden waar het hondenvoer uit Zweedse verse producten vers wordt gebakken.

Entingen

De jaarlijkse cocktail enting is verplicht. Deze entingen dienen ook genoteerd te zijn in het dierenpaspoort. Voor kennelhoest hadden wij geen verplichting, maar, vanaf 2018 is het wel verplicht. Met een schriftelijke titerbepaling (goede onderbouwing) van de dierenarts gaan wij akkoord. Kennelhoest is een besmettelijke ziekten, we doen er alles aan om het te voorkomen, echter, daar er meerdere honden in dezelfde ruimte verblijven is de kans aanwezig dat uw viervoeter het krijgt.

Medicijnen

Het is gebruikelijk dat er honden komen logeren die gebruik moeten maken van medicatie of voedingssupplementen. Dit is geen enkel probleem. Bij ontvangst zullen we vragen wat de frequentie en de dosis is en zo zullen wij het ook verstrekken tijdens het verblijf. Gelieve niet de medicatie los mee te geven, wij willen weten wat de hond krijgt.

mastiff-05
beagle-04

Problemen

We doen er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen alleen we hebben niet alles in de hand. Mocht het nodig zijn dat wij contact moeten opnemen met de dierenarts, dan zullen wij dit ook zeer zeker doen. Uiteraard stellen we u hiervan op de hoogte. Afhankelijk van de ernst, zullen wij indien nodig, eerst handelen en u later inlichten.

Wassen en/of trimmen

Mocht u het prettig vinden, dat u viervoeter, voor halen wordt gewassen en/of getrimd. Geef dit dan gerust aan bij brengen.

Logeerkoffer

Wat mag er allemaal mee in de logeerkoffer? Eigen voer (de viervoeters krijgen hetzelfde wat ze thuis ook krijgen). Gebruikt u viervoeter voedingssupplementen en/of medicatie ook dit graag meegeven (dit gelieve wel in de verpakking laten, zodat wij weten wat we geven). Ook botjes, koekjes etc. wat de viervoeter thuis krijgt, geven wij hier ook dus, ook dat mag mee.
Dan wil u viervoeter uiteraard lekker liggen. Wij beschikken over voldoende ligbedden en kleden. Echter wilt u een eigen kussen of kleed meegeven, geen probleem (houdt er rekening mee dat het kleed kapot kan gaan en kussens, met als inhoud witte bolletjes, zien we liever niet). Dan als laatste graag het dierenpaspoort meenemen met daarin de genoteerde geldige entingen.