Over ons

Michel en Letty van den Berg. Michel, de kapitein, en Letty, de eerste matroos. Michel draagt de meeste zorg voor de dieren, het terrein en de verbouwingen. Letty draagt zorg voor de dieren, de boekhouding en is daarnaast drie dagen in de week werkzaam als wijkverpleegkundige in Lelystad.

mastiff-05

Over ons

We hebben na twee jaar samenwerken met de eerste generatie (de oprichters) het dierenpension in 2016 volledig overgenomen. Ons doel; honden en katten een prettig verblijf laten ervaren zodat, mochten de baasjes door vakantie of omstandigheden niet in staat zijn hun viervoeters te verzorgen, wij hun tweede huis mogen zijn. De bouw is inmiddels erg ver gevorderd maar nog niet af. Dat maakt dat het erf er uit ziet als een beestenboel.

Naast ons dierenpension hebben we het dealerschap van Magnusson, het beste hondenvoer! Dat durven we zo stellig te stellen omdat de start van Gerelshoeve ligt in het testen van hondenvoer. Daarnaast fokken wij op zeer kleine en verantwoorde wijze Beagles!

Wie kan u nog meer aantreffen? Nou zonder de hulp van de meiden Cathy, Kim, Stefanie, Suzan, Vera en Myrthe, zijn wij niet in staat het verblijf van de viervoeters top te houden. Want met dank aan hun hulp, zijn wij in staat op een verantwoorde wijze meer viervoeters te verwelkomen, onze toekomstplannen met de Gerelshoeve te verwezenlijken en ook om gewoon lekker een dagje met onze eigen voeten omhoog te zitten.

Uiteraard zijn onze kinderen ook met het virus besmet. Dus ook Kim en Patrick zijn veel te zien!