Over ons

Michel en Letty van den Berg. Michel, de kapitein, en Letty, de eerste matroos. Michel draagt de meeste zorg voor de dieren, het terrein en de verbouwingen. Letty draagt zorg voor de dieren, de boekhouding en is daarnaast drie dagen in de week werkzaam als wijkverpleegkundige in Lelystad.

mastiff-05

Over ons

We hebben na twee jaar samen werken met de eerste generatie (de oprichters) het dierenpension in 2016 volledig overgenomen. Ons doel; honden en katten een prettig verblijf laten ervaren zodat, mochten de baasjes door vakantie of omstandigheden niet in staat zijn hun viervoeters te verzorgen, wij hun tweede huis mogen zijn. Onze toekomstplannen liegen er niet om, het beste en mooiste dierenpension van de Veluwe worden! Met de bouw zijn we begonnen dus het erf ziet er ook uit als een beestenboel. Naast ons dierenpension fokken wij op zeer kleine en verantwoorde wijze Beagles!

Wie kan u nog meer aantreffen? Nou zonder de hulp van de meiden zijn wij niet in staat het verblijf van de viervoeters top te houden. Want met dank aan hun hulp, zijn wij in staat op een verantwoorde wijze meer viervoeters te verwelkomen, onze toekomstplannen met de Gerelshoeve te verwezenlijken en ook om gewoon lekker een dagje met onze eigen voeten omhoog te zitten.

Uiteraard zijn onze kinderen ook met het virus besmet. Dus ook Kim en Patrick zijn veel te zien!